sobota, 1. januar 2022

zimska dekoracija

 Evo, pa se je začelo, novo leto. 

Upam, da ste imeli lep december in  krasen zaključek leta. 

Leto ki prihaja naj vas obdari s polno zdravja, smeha, pisanih barv, krasnih spominov in vse se naj začini z malo magičnega prahu. 

Moj zaključek leta je bil prercej zanimiv. Tam okoli 19. mi je tla pod nogami odnesla korona. Potem sem obležala z vročino in spala in spala in spala..... 

Skoraj kot zimsko spanje. 

Veliko božičnih projektov je ostalo nedokončanih. Ko sem se prebudila iz zimskega spanja pa sem bila s popolnoma praznimi baterijam. Zelo težko je bilo zagnati mašinerijo. 

Morem pa priznati, da sem mojo ustvarjalnico tudi zelo pogrešala, zato sem z malimi koraki začela stopati nazaj. Po parih dneh kratkih obiskov mojega kotička sem končala dekorativni kos.

 


Prebivalke Vesele hiške smo tudi obrnile nov list in skupaj vas bomo razveseljevele v še enem letu polnem krasnih ustvarjalnih idej v spremstvu prekrasnih sponzorjv.

Tema prvega meseca v novem letu je zima.

 

Morda je slika naslednjega: besedilo


Sponzor prvega meseca je Andreja lastnica krasne trgovinice Papirnati kotiček, ki nas vedno znova razvaja s prekrasnimi papirji in ostalimi pripomočki za ustvarjanje. Pokukajte v njeno trgovinico in sigurno boste našle kaj, da se boste malo razvajale. 

Za naš blog je pripravila krasno voščilnico. 

Opis slike ni na voljo.

 Za zmagovalko izziva pa je pripravila krasno nagrado. 

Opis slike ni na voljo.


Tokrat nas je prebivalke Vesele hiške presenetila s prekrasnim, bogatim paketkom v katerem so bili res lepi papirji v  modrih odtenkih z krasnimi rožicami.


V Tediju sem enkrat vzela zraven obroč za štikanje, ker sem videla polno krasnih idej kaj vse lahko z njim ustvrajamo. Seveda sem tudi sama želela poskusiti.

Moj obroč za štikanje sem odprla in oba dela malo zamaknjeno nastavila. Vse skupaj sem zalepila na pokrov od kozarca za vlaganje, da je lepo stabilno zasidrano. V zadnja dva dela obroča sem zalepila natrgan kose pairja ScrapAndMe kolekcije Frosty days

Ker sem se letos kar precej vrgla v ustvarjanje z DAS maso sem ob ustvarjanju okraskov imela viška nekaj smrečic in jelenčkov, ki sem jih uporabila za dopolnitev spodnjega dela mojega dekorativnega kosa. Zimske rožice seveda ne smejo majnkat in tako sem naredila nekaj cvetov božočne zvezde v različnih barvah.

















Vabljeni ste v Veselo hiško.  Naša šefica je z novim letom poskrbela za novo preobleko, nov logo, ki se mi zdi fantastičen. 


Polno krasnega druženja nas čaka,

 zato papirčke pod roke in veselo ustvarjanje. Pa ne pozabiti vaših izdelkov pokazati v naši galeriji. 

 

Obiščite seveda tudi bloge mojih sostanovalk in se pustite inspirirati. 

 

Veana, Valerija, Majda, Hali


Hvala, za vse obiske v letu 2021 in naj jih bo še več v letu 2022.


Bodite skrajno lepo . 


Se beremo kmalu.











5 komentarjev:

  1. Predvsem veliko zdravja v novem letu!
    Tole pa paša za oči, kot vedno.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako se je mogla spraviti nate ravno ob koncu leta. Kar se ustvarjanja tiče, si se zelo dobro postavila spet na noge. Tudi jaz imam zamirkan ta obroč v Tediju, upam, da bom dobila idejo za uporabo prej, preden bo razprodan. Tvoja dekoracija pa je itak kot vedno dih jemajoča. Delaš lušte po Zimi.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako čudovita zimska dekoracija. Kar ne morem se je nagledati. Bravo!
    Vse dobro v novem letu.

    OdgovoriIzbriši
  4. Res neverjetna dekoracija. Čudovite papirje si obogatila s prekrasnim izdelkom. Kar pa se korone tiče, upam, da te besede ne slišim nikoli več....saj vem, pobožne želje.

    OdgovoriIzbriši
  5. WAW - fenomenalno si se spomnila kako uporabiti obroč za vezenje in naredila romantično zasneženo pokrajino :)

    OdgovoriIzbriši