ponedeljek, 1. avgust 2022

kvadrat

 Lepo pozdravljene v poletju. Upam, sa se imete lepo in uživate počitnice z otroci. Jaz veliko ustavarjam ampak tokrat bolj v kuhinji za ozimnico in manj s papirčki. 

Kadar pa je prevroče pa vseeno malo skočim v ustvarjalnico, tako za dušo. 

 In pri enem takem oddihu v moji ustvarjalnici je nastal kvadratni prispevek za naš izziv v Veseli hiški. 


Morda je slika naslednjega: besedilo

Naša Zvezdana izdeljue zelo lepe mini albume in me je kar malo požgečkala s svojimi krasnimi inspiracijami, tako da sem se lotila podobnega projekta tudi sama.


Ker je tema tega meseca kvarat sem se odločila, da bom naredila preprost mini nalbum, ki ima za osnovo kuverte. 

Da je zadeva še bolj preprosta sem vzela kuverte velikosti 15,5 x 15,5, tako da paše papir 15x15 perfektno gor in sploh ni odpada. Zato so mi od celotnega kompleta papirjev ostali samo štirje papirji , ki imajo gor tage in majhne kartivce za izrezat. 

Takšni nimi albumi so mi zelo všeč, ker so res preprosti za izdelavo in prekrasna pozornost, dodatek k darilu. 


Za izdelavo tega sem vzela 7 kuvert, ker sem jih imela na zalogi in so čakale na tak projekt. Drugače jih lahko vzamemo tudi manj. Zalepila sem osnovo. 









Kot sponzor nas tokrat spremlja prekrasna butična trgovina Premium CRAFT, kjer nas lastnica in kreativna duše znamke Wayanay craft bird Maja Tomšič vedno razvaja s prekrasnimi kreacijami rezalnh šablon, štampiljk in še veliko drugega. Pokukajte v njeno trgovinico in se pustite razvajati.  

 Premium Craft

Jaz sem v paketku dobila set papirjev od ScrapBoys Travelers.

ž

 

Notranjos sem pustila res preprosto brez žepkov, tagov in drugih elementov, ki jih lahko dodamo v mini albume. Fotografije sem matirala s svetlo rumenim strukturnim papirjem, ker mi lepše izpade če imajo fotografije majhen rob okoli, kot če so naleplene direktno na podlago. Fotografije sem okrsila z izrezki, ki sem jih našla v setu.














Otroka velikokrat segneta po takih majhnih albumih v katere shranim fotografije naših vragolij, izleta na sladoled. Rada se vsedeta in jih prelistata in tako se skupaj smejimo in veselimo spominov, ki ne ostanejom samo na telefonih in diskih shranjeni za večnost. 


Upam, da si boste tudi ve vzele v tem poletnem času kaj trenutkov zase in skočile v svojo ustvarjalni kotiček in se nam pridružite pri našem izzivu v Veseli hiški. 


Pokukajte tudi k  mojim sostanovalkam in se pustite inspirirati. 


Veana, Majda , Hali , Valerija


Pošiljam vam en poletni pozdrav. 


Se beremo kmalu.


























4 komentarji:

  1. Kako čudovit mini album. Navdušena sem nad tvojo ustvarjalnostjo. Lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako huda ideja je pa to. Perfektno!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Janja ne morem napisati, kako sem srečna, da si se tudi ti lotila izdelave albuma. In to še tako prekrasnega in luštnega ! Okrasila si ga čisto dovolj, saj če ne, ko dodamo fotografije postane prekičasto. Če je bolj bogat, jaz dam le črno bele slike. A še najbolj me veseli, da sem videla vas tri navihančke, kako ste nabrisani in srečni skupaj. Čudovito !!

    OdgovoriIzbriši
  4. u kako čudovita ideja in papirji so tako lepi, da res ne potrebujejo dodatnih okrasitev, ko so pa še fotografije nalepljene je pa sploh neprecenljiv spomin. Čudovito"

    OdgovoriIzbriši