četrtek, 1. april 2021

roza kot vrtnica

 

 Pa smo skočili v nov mesec in novo barvo.

ROZA KOT VRTNICA

 May be an illustration of 2 osebi 

 

Pridružite se nam in na svojem izdelku uporabite pretežno roza . 

V tem mesecu se nam je ponovno pridružila Marina, ki bo za naključno izžrebanko podarila tudi nagrado. Obiščite njeno trgovinico in si poglejte s kakšnimi dobroticami nas razvaja. 

Kot v vsaki objavi si tudi tokrat poglejm nekaj o roza barvi. 

 Roza barva je barva ljubezni, topline in nežnosti. Predstavlja sočutje, vzgojo in ljubezen. Je mešanica rdeče in bele. Strast in moč rdeče, ter čistost, odpornost in popolnost po beli barvi. Temnejša kot je roza bolj je strastna in energična. 

Pozitivne lastnosti roza barve so: brazpogojna in romantična ljubezen, sočutje, razumevanje, vzgoja,    toplina, upanje, naivnost, ženstvenost. 

V tem nežnem stilu sem se odločila, da bom naredila nekaj za majhne štručkice. Marinini papirji so kot nalašč za to in ta pentljica tako krasno paše kot okrasek.  Na enem bodiju sem dodala malo tila, da zgleda kot majhna oblekica, ki jo krasijo drobni metuljčki, ki jih najdemo na njenem pairju  Pravljičnerožice.  Bodiji so brez napisa, ker mislim, da jih lahko uporabimo za dobrodošlico, rojstni dan, krst ali kar tako....







Pridružite se nam in obarvajte našo hiško roza. 


Pokukajte še k mojim sostanovalkam in se pustite inspirirati. 


Sonja, Zvezdana, Majda, Hali, Valerija



Lepo, da ste se oglasili pri meni, se beremo kmalu.


2 komentarja:

  1. Kako lepa bodija. Ena sama nežnost in milina. Čudovito!
    Želim ti lep praznični vikend.

    OdgovoriIzbriši
  2. Janja, tvoja bodija sta tako luštkana in srčkana, da bi dojenčka kar vanje oblekla. In še til si dodala za krilce ! Vse je prekrasno lepo in usklajeno. Lepos e imej in uživajte praznike v domačem objemu doma. Pozdravčke, Veana

    OdgovoriIzbriši