torek, 2. februar 2021

tic tac toe

 Že dolgo se nismo igrali te igrice.Tokrat so punce v Craftalnici poskrbele, da razmigamo svoje možgančke in kombiniramo.

 

Odločila sem se za tretji stolpec, ker se mi je kombinacija zdela zanimiva, saj sama ne posegam veliko po takih kombinacijah. Včasih je dobro stopiti iz cone udobja in malo eksperimentirat. 

 

Inspiracijo za kompozicijo sem dobila pri naši zelo nadarjeni ustvarjalki Vladki, ki jo najdete po imenom Ustvarjalna skrinja. Njena je nastla v popolnoma beli, najdete jo tukaj.

 

Moja izbira

ZLATA, ČRNA, VRVICA 

 

Za osnovo sem uporabila Tinino šablono iz nove kolekcije Amerikanka.

Izrezala sem osnovo iz največjega kartončka. Za ozadje sem uporabila šablono od Finabair in Icing paste  v zlati, ki ima krasen sijaj. 

Naslednji majnši del sem pustila prazen . Iz kompleta Vezenje sem izrezala zelenje in ga pozlatila z isto pasto, ki sem jo uporabila za ozadje nekaj rožic in vejice so priporavljene. Za konec sem vse skupaj samo še sestavila. 




To voščilnico prijavljam v Craftalnico na iziv TC TAC TOE

 A bit more time to craft challenge 133

Scrapping4funchallenges -Challenge 184


Ker pa serm se prvič zelo zagnala in se odločila za štampilko od STUDIOLIHT, ki sem jo vroče ebosirala na črno podlago, sem tukaj naredila napako. Ker tega ne smem uporabiti na voščilnici.

 Vseeno vam jo pokažem, ker sem navdušena nad rezultatom. Pobarvala sem jo kar z Icing paste od Finnabair, ki sem jo uporabila tudi za ozadje.



Za zaključek, pa še ena čisto preprosta, vroče embosirana na črni papir. 



Lepo, da ste me obiskali, se beremo kmalu.










9 komentarjev:

  1. Čudovita voščilnica. Icing pasta res da čudovit sijaj.

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlično si se lotila izziva in natančno upoštevala tic-tac-toe tabelo. Zelo lepe foščilnice! Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

    OdgovoriIzbriši
  3. Beautiful Card, thank you for joining

    OdgovoriIzbriši
  4. Vse tri voščilnice so krasne. Najljubša pa mi je prva, ker je drugačna, izvirna, nenavadna, malo shabby in malo darkerska ... v bistvu je sploh ne znam definirati, najbrž pa je prav v tem njen čar. Kot gostja v Craft-alnici se ti zahvaljujem za sodelovanje na tokratnem izzivu.

    OdgovoriIzbriši
  5. WAW tole pa je objava, da jo vikaš ;). Res si se fantastično lotila tabele in res ena izvedba lapša od druge :).

    OdgovoriIzbriši
  6. Fantastična voščilnica. Res si pridno sledila navodilom. Hvala, da si z nami v Craft-alnici. Lp Goga

    OdgovoriIzbriši
  7. ooo kako je čudovita je tvoja voščilnica :-)) Krasno kombinacijo si izbrala!
    Vesela sem, da ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ❤️

    OdgovoriIzbriši
  8. Your cards are fabulous. I love the slimline card with the leaves. So pretty! Thank you for joining the challenge at Love To Craft Challenge Blog. Dorlene DT LTCCB

    OdgovoriIzbriši