ponedeljek, 22. februar 2021

sončna dama

 Naj žari rumeno sonce naj nas greje prebuja in požgečka  ven iz naših gnezd. 


Tako kot prejšnji mesec sem tudi tokrat prebudila STUDIOLIGHT štampiljko v novo življenje. Tokrat sem jo s pomočjo Lindys Magical shaker in Distress blazinico odela v žareče rumeno. 

Za izrezke in okrasitev sem uporabila Tinine šablone, ki je tokratni sponzor v Veseli hiški. Liste sem vzela iz seta Obroč za štikanje. Drobne cvetice, ki jih ima kot venček na glavi so iz seta Skodelica krona je iz tulipanov.Majhni metuljčki, pa so tisti sladki dodatki, s katerimi nas Tina razvaja, če naročimo pri njej. 

Ozadje krasijo krasni Lemoncraft papirji in STUDIOLIGT Art by Marlene  stencil,  ki poda celi sliki prav poseben sijaj.Pridite in se nam pridružite pri sončnem izzivu v Veseli hiškiThrough the craft room dor - february 16.02. 20221

 

A bit more time to craft #134 - Anything goes

 

More mixed media

 

Vesela hiška izziv #15 Rumena kot sonce


Najlepši par- Galerija meseca februarja

 

 

 

 

 

 

 

2 komentarja:

  1. Beautiful card Thank you for entering our Anything Goes Challenge atThrough The Craft Room Door this week. Looking forward to see you again next challenge. Good luck Ginny
    My Blog As I do Rodos

    OdgovoriIzbriši
  2. WOW Janja ! Čudovita deklica v objemu tulipanov. In vsi detajli, dodatki, rožice in rumeni odtenki... Neverjetno lepo ! Naj bo tvoj dan sončno obsijan, kot tvoja deklica. Objem, Veana R.

    OdgovoriIzbriši