sobota, 1. avgust 2020

juhu počitnice!!!

Pa smo le dočakali vroče poletje, počitnice, dopuste .. in to je tudi tema novega mesečnega izzva v naši Veseli hiški, ki jo je izbrala Sonja.
                                                                     Juhu, počitnice!



Ker v tej dobi pametnih telefonov veliko slikamo in se potem slike pozabijo na računalnikih in diskih, sem se odločila, da bom naredila mini album, v katerega bomo lahko hranili najlepše trenutke počitnic. Večina nas gre med počitnicami na morje in ker me je vabil ta prelepi papir od Ciao Bella, sem naredila mini album v morskem stilu.

Večini ustvarjalkam se v kaki škatli nabirajo kuverte s katerimi si ne vemo kaj početi, za vstran pa vseeno niso. Jaz sem ob brskanju po video posnetkih našla ustvarjalko Libes Fuchs, ki jo spremljam že nekaj časa. Všeč mi je njeno ustvarjanje in njen način, je tako prijetno osvežujoča, sproščena.
Izdelal sem jih že več, ker ne zahtevajo veliko tehnike pri izdelavi osnove in so zelo prakltično darilo za podariti spomine, ki so najdragocenješe darilo.

 Tukaj je njen video v katerem si lahko pogledate nastanek same osnove. Dekoracija je pa seveda prepuščena vašim ustvarjalnim prstkom in navdihu, saj jo lahko prilagodimo res za vsko priložnost.


Edino kar sem naredila drugačeje, da sem zadnji zavihek s katerim narediš hrbet mini albuma zalepila čisto na koncu, da lahko prilagodiš višino hrbta, ker vse skupaj postane malo debeleše, ko stranice polepiš s papirjem. in na konu oblikovla platnic in jih zalepila.

Sedaj pa poiščite kuverte v svoji ustvarjalnih sobicah in naj se veselje prične.


Obiščite še druge prebivalke Vesele hiške in se pustite inspirirat.









































   Ustvarjajte spomine.

Hvala za obisk in se beremo kmalu.











































7 komentarjev:

  1. Čudovit albumček za poletne skomine 😊.

    OdgovoriIzbriši
  2. Janja, ustvarila si neverjetno lep album z morskim pridihom. Res je, vse to slikarjenje in potem so slike na telefonu ali računalniku...Bravo ! Vse pohvale za mojstrsko ustvarjanje! Všeč mi je papir, postavitev in vsi dodatki. Lepe dneve ti želim, z družino ali za ustvarjalno mizo. Objem, Veana

    OdgovoriIzbriši
  3. Uau, kako je krasen album! Naj bo poln lepih poletnih spominov!

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovit album za poletne spomine si ustvarila. Zelo mi je všeč in ti papirji so res prekrasni.
    Lepe počitnice...

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Janja, tole pa je projekt in pol - čarobno morsko potepanje že brez dodanih fotografij :-) Prava morska idila kar vabi, da se odpravim nazaj na morje, pravljično lepo, res!
    Tudi sama bi se morala malce potruditi glede urejanja fotografij, Hvala za navdih, morda se me prime ;-)
    Uživaj še naprej v počitniških dneh s svojimi, Majda

    OdgovoriIzbriši
  6. Janja, ustvarila si čudovit album. Krasne papirčke si uporabila. Čisto nekaj drugega je spomine hraniti v albumu, kot na računalniku. :-) Hvala za link. Zelo uporabno in super enostavno izdelana osnova za album.
    Lepo bodi, Sonja

    OdgovoriIzbriši
  7. Vau, ta album je tako lep, da si je težko predstavljati, da mu manjkajo fotografije. Paša za oči sam po sebi.

    OdgovoriIzbriši