torek, 31. marec 2020

cvetoče voščilnice

Pomlad je, prebuja se ponovno želja po ustvarjanju, sonce nam dviga nivo energije.  Malo vzpodbude sem dala sama sebi z nakupom novih dobrotic pri Tini. Največ sem si privoščila cvetic. V današnji objavi z vami delim dve voščilnici nastale z rezalno šablono tulipanov in Vesela pošta.

Ozadje sem naredila v akvarelni tehniki, ki nam jo je predstavila Tina v svojem javljanju v živo. Nimam nekih profesjonalnih akvarelnih barv, zato sem si sposodila kar sinove vodene barvice in sem z rezultatom kar zadovoljna. Malo sem se poigrala tudi s tulipani. Izrezala sem jih iz akvarelnega papirja jih namočila najprej samo z vodo in nato pustila barvam, da naredijo svoje. Ker brez dimenzije pri meni ne gre, sem zgornje dele oblikovala , da zgledajo privzdignjeno.


Lepim v galerijo Ostajam doma pri Tini in galerijo meseca marca3 komentarji:

  1. Oh, tvoji tulipani so kot ta pravi ! In barve so čudovite, modro nebo za ozadje potegne pogled v daljavo in prekrasne tulipane še približa. Krasno Janja in hvala za nasvet za 3D učinek pri rožah. Objem, Veana

    OdgovoriIzbriši
  2. Janja, kako so mi lepe!!! Akvarelno ozadje, ki se razteza čez okvir, mi je tako zelo všeč...pa barve tulipanov in njihov 3D učinek...res krasno!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovito si ustvarjala. Akvarelno ozadje je top, tulipani pa krasno postavljeni in še lepše pobarvani.

    OdgovoriIzbriši