nedelja, 2. februar 2020

Mixed media v Veseli hiški

Lepo pozdravljene ponovno v novem mesecu pri nas v Veseli hiški. Meseci res hitro minevajo in pred sabo imamo že tretjo temo, ki jo je ta mesec izbrala Branka- Hali in je meni res zelo ljuba. Tokrat smo mogle ustvariti nekaj v mešani tehniki, mixed media.



Fotografija osebe Veana R. Rot. 

Mixed media je res zelo široko področje in zelo veliko stvari lahko narediš.  Tokrat sem se odločila, da bom naredila dekoracijo za hčerkino sobo. Že pred časom sem kupila več tablic v obliki samorogov in medvedkov. Ker je njena najljubša barva  roza sem za tokratni projekt vzela samoroga.


Tablico sem najprej pobarvala z belim gessom in naredila z mojo najljubšo stencil šablono Ornate lace od Finnabair vzorec po rogu in v predelu grive. Ko se je vse posušilo sem za pobarvanje uporabila Lindys spray Cocklebells Coral, Magical powder (Hibiscus rose). Spet posušila in za dodatni finiš izdelek še posenčila s fantastično dišečimi Finnabair voski ( Electric Violet, Sweet Rose, Indian Pink). Pripravila sem si nekaj izrezkov vejic in cvetja, da sem mu  v kombinaciji s sisalom in angelskimi laski naredila čudovito grivo. Še napis in sem končala.

Oglasite se no blogih mojih soustvarjalk in si poglejte njihove čudovite kreacije.
Hali, Sonja, Majda, Valerija, Veana
















Hvala za obisk na mojem blogu.

3 komentarji:

  1. Ooo, kako čudovita kreacija. Hčerka je gotovo navdušena. Sva pa bili obe na obisku pravljične dežele samorogov ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Iz tega čudovitega izdelka je čutiti, kako uživaš, ko ustvarjaš v mešani tehniki. Pravljični samorog je krasen okras za dekliško sobo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Janja prekrasen samorog, ki izžareva nežnost in ljubezen do Mix Medije. Tvoji hčerki bo polepšal sobo in marsikatero jutro naredil pravljično. Objem, Veana

    OdgovoriIzbriši