petek, 1. maj 2020

naj cveti


Pozdravljeni pri meni na obisku. Že je mesec maj in z novim mesecem je v naši Veseli hiški tudi nov izziv. Tokrat sem vaša gostiteljica jaz in sem izbrala
 izdelaj svoje rožice iz foamiran pene ali papirja in jih uporabi. Ne nujno na voščilnici. Naj vas domišlija vodi, stopimo iz svoje cone udobja in probajmo kaj novega. Izdelajte dodatek za lase za  mlade dame, okrasite kakšen predmet,. ki čaka na novo poživitev.

  Fotografija osebe Veana R. Rot.




Jaz se zelo rada lotim izdelave cvetja iz vseh različnih rezalnih šablon, ki jih premore moja sobica. Vedno me preseneti, ko sprobam oblikovati kakšno na malo drugačen način. Ne izdelujem rož, ki bi bile realistične. So čisto moje in prav lušna poživitev za moje projekte.

Že nakj čassa sem opazovala obroč za lase in nekaj špangic, ki so čakale prav na ta izziv. Spraznila sem si škatlice mojih zalog rož in jih z nekaj listja in sisala zalepila na površino. Kar nisem mogla nehat in nastala je ta kreacija za mojo hčero. Res je bogato okrašen ta obroč.






























Za majnše dodatke in popestritev pa so seveda tudi špangice z večjim ali pa majnšimi cvetjem. Prejemnica navdušena.









 Oglasite se na blogih mojih sostanovalk Vesele hiške in se pustite inspirirati. 


Hvala za obisk in se beremo kmalu.


5 komentarjev:

  1. Uau, kako čudovito cvetje. Prava mojstrica si. Navdušena sem nad tvojimi krasnimi mojstrovinami.

    OdgovoriIzbriši
  2. OMB kako čudovita objava. Najprej ena krasna ideja, potem izbor prekrasnih rožic v pestri izbiri. nato sama kompozicija in fotošuting, ki dejansko pokaže obroč v pravi luči. Čestitke za predstavitev v Veseli hiški. Občudujem tvoje delo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga Janja - tvoj obroč je .... nekaj osupljivega. Hvala za vse slikce iz različnih zornih kotov, predvsem pa za pogled, kako imeniten je videti v laseh.
    Hvala za super izziv in hvala za NAVDIH.
    Velik praznični objem ti pošiljam na daljavo, Majda

    OdgovoriIzbriši
  4. O, kako lepo! Čudovito cvetje si oblikova in krasno okrasila obroč za lase. Verjamem, da je bila mlada dama navdušena. :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Janja ! Ostala sem čisto brez besed in samo gledala, gledala, občudovala... Fantastične rožice si ustvarila! Vse, tako na obroču, kot venček na mizi in špangice tudi. Prava mojstrica za nežne, romantične in čudovite rožice si ! Objem, Veana

    OdgovoriIzbriši