sreda, 1. januar 2020

Nekdo se je pravbkar rodil.



Pozdravljene v novem letu. Upam, da ste prijetno skočili v novo številko na koledarju in nove 
dogodivščine, ki nas čakajo na naši poti v novem letu. 
Nekaterim se je pa začelo tudi posebno novo obdobje. Novo življenje, rojstvo, .... ker se je nekdo pravkar rodil. Majda je izbrala za začetek novega leta tako čudovito temo  v naši hiški, da sem se zelo veselila in imela kar nekaj idej kako izpeljati projekt. Na koncu sem se odločila, da bom spet reciklirala. Predelala sem škatlo od kock, ki jih je moja hčerka dobila. 
V moji zbirki papirjev, pa so že nekaj časa na svoj razrez čakali papirji iz kolekcije My little baby boy od Fabrica decoru. Slončka na oblaku sem izrezala in ga zalepila na luno. Iz istega papirja kot luno sem izrezala tudi zvezde različnih velikosti in jih razporedila po ozadju. Od prejšnjega projekta  smrekice so mi ostale še majhne lučke, ki so na zdajšnjem projektu prišle zelo prav. Malo sem vse še okrasila s foamiran rožicami.

Čudovite projekte so pripravile tudi Majda, Sonja, Hali, Veana in Valerija

Vabljene na obisk v našo Veselo hiško.



Fotografija osebe Veana R. Rot.



































Ni še sicer čista tema, pa sem vseeno probala. Tako zgled, ko se lučke od znotraj  prižgejo in osvetlijo zvezdnato nebo in spečega slončka.



Tako je zgledala škatla od igrač preden se je spremenila v prelepo presenečenje z lučko za novorojenčka. 

 
































5 komentarjev:

  1. Janja tvoji izdelki so venomer nekaj čudovito posebnega. Prekrasna škatlica s slončkom, ki blaženo spi med lučkami, oblaki in luno, da pa še recikliraš tako vestno...Čista petka ! Lepo se imej in še veliko takih krasnih idej !

    OdgovoriIzbriši
  2. Super si reciklirala in nastala je čudovita voščilnica za dobrodošlico novorojenčku. In še lučke ima, vauu.

    OdgovoriIzbriši
  3. Domiselna reciklaža in čudovita dobrodošlica malemu fantku. Zelo lepo si okrasila škatlico, lučke so pa še dodatna vrhunska ideja. :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga Janja, kako toplo in svetlo je pri tebi. Čudovito popotnico si izdelala in ob priliki se po tvojem navdihu tudi sama lotim "elektroinštalacij" ;-)
    Hvaležna sem, ker delček ustvarjanja deliva v Veseli hiški.
    Še veliko ustvarjalnih idej in izvedb ti želim v letu 2020, Majda

    OdgovoriIzbriši
  5. Uau, Janja, kako je pa to super ideja in neverjetna izvedba. Zelo mi je všeč tvoja reciklaža. Res fantastičen izdelek.

    OdgovoriIzbriši