petek, 20. december 2019

Praznično vzdušje v Veseli hiški

Kako lep je december, ko lahko z malo pozornostjo prižgeš iskrico v očeh. Tega se zavedamo tudi v naši Veseli hiški, kjer že močno diši po praznikih. Zelo smo vesele vseh vaših čudovitih izdekov in vas spomnimo, da imate še do konca meseca čas sodelovati v našem izzivu.

 Že lansko leto sem občudovala voščilnice drugačnih oblik, ki so jih ustvarjale druge. Še posebej so mi všeč bunkice, saj jih lahko uporabimo tudi kot obesek na božičnem drevesu. In letos sem se odločila, da bom tudi sama poskusila. Zelo talentirana ustvarjalka Emilija Sieradzan, ki jo spremljam, je v svojem videu pokazala tehniko, kako lahko svojo bunkico vošilnico izdelamo same s pomočjo šablone kroga, ki jo sigurno imamo vse doma.
In sem se lotila dela. Najprej sem si naredila nekaj osnov. Si pripravila  izrezke iz čudovitih papirjev LaseroweLOVE iz kolekcije Shabby Winter. Se malo poigrala z izdelavo foamiran rožic.
Nastala je ta lepotička.








Kot sem rekla pa ni ostalo samo  pri eni voščilnici bunkici. V tej seriji sem naredila tri. Druga ima izrezane otroke, ki delajo snežaka. Z Nuvo dropsi sem naredila nekaj snežink, ki dodajo pravo vzdušje za čudovit igriv, zabaven zimski dan. Za okrasitev tudi tukaj uporabila foamiran božično zvezdo. 







Tretja v vrsti je z izrezkom drsalk. Za vse ljubitelje te zimske radosti.





Tako, tukaj pa so vse tri lepotičke na kupu. 



Ne pozabite pokukati še na ostale bloge kjer so vam VEANA.R , Majda, Hali, Sonja in Valerija pripravile čudovite izdelke.







 

3 komentarji:

  1. Prave lepotičke! Krasne motive si uporabila in čudovite papirčke. Super ideja za okrasitev smrečice. :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Janja prekrasni so tvoji obeski ! En lepši od drugega, a meni najlepši je z drsalkami. Nežne barve in vintage motivi so mi letos resnično všeč, kot tudi tvoje bunkice.

    OdgovoriIzbriši
  3. Janja, pravo zimsko pravljico si ustvarila. Roza barvo le redko uporabim a ob pogledu na tvoje očarljive bunkice me mika, da ustvarim kaj rožnatega.
    Hvala za navdih, Majda

    OdgovoriIzbriši