sobota, 27. julij 2019

okrogle voščilnice

Lepo pozdravljeni.

Danes v tem vročem dnevu sem se odločila, da se bom malo skrivala v moji ustvarjalni sobi. Na Facebook strani Papirčkarice poteka ta mesec lušen izziv, izdelati je potrebno okroglo voščilnico. V Craftalnici pa imajo izziv  s čudovitimi barvami: zelena, bela, in ciklama. In sem oba združila.
Pred časom sem v Darilnici Klavdija kupila noro lepe štampilke od Studiolight  z robotki. Nekaj časa sem jih samo gledala, danes pa sem se odločila in jih vgzela ven iz ovitka ...
Ker tudi pri voščilnicah čisto brez mixed medie ne morem, sem malo packala. Na okrogle osnove sem s Finnabair Paper texture paste in stencil šablonami naredila teksturo. Barvala sem pa s Magical prahci v barvah Hibiscus rose in Lucius lime iz seta Caribbean Cruise. Te prahce sem uporabila tudi za barvanje robotkov. Voščilnici sem naredila dve. Eno za deklico in drugo za dečka. Popestrila sem ju z dodatki izrezanimi s Studiolight šablonami Industrial 3.0 ( STENCILIN126 ).






Tole okroglo lepotičko prijavljam  na  Izziv #240: BARVE v Craftalnici.
























4 komentarji:

  1. Noro lepo si tole naredila. Prav posebna robotka sta.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasno si združila izziva in sestavila nenavadni a izjemno prikupni voščilnici. Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-talnici

    OdgovoriIzbriši
  3. ooo kako krasni okrogli voščilnici. Lepo si uporabila barve :-))
    Hvala, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  4. Found your post interesting to read. I cant wait to see your post soon. Good luck for the upcoming update.This article is really very interesting and effective.

    Hue to Ba Na Hills Trip
    Phong Nha Pioneer Travel
    centralvietnampackagetour
    viettours
    mysontours

    OdgovoriIzbriši